Szállítási és fizetési tájékoztató

Bővebb információ a kézbesítési időpontról.

  • Munkanapokon (hétfőtől péntekig) leadott rendelések esetén: Ügyfélszolgálatunk a 16:00 óráig leadott rendeléseket még aznap visszaigazolja, a 16 óra után leadott rendeléseket pedig másnap, minden esetben telefonon értesítjük, hogy mikorra tudjuk teljesíteni a rendelését. A kért készüléket 2-4 munkanapon belül szállítjuk ki a rendelésben megadott szállítási címre.
  • Hétvégén és ünnepnapokon leadott rendelések esetén: A rendeléseket a legközelebbi munkanapon dolgozzuk fel és a kézbesítés 2-4 munkanapon belül várható.

PÉLDÁK:
Ha egy rendelés kedden 16:00 óráig lett leadva, úgy a csomag várhatóan leghamarabb csütörtök, legkésőbb jövő hét hétfőn kerül kézbesítésre.
Ha egy rendelés szombaton vagy vasárnap lett leadva, úgy a csomag várhatóan leghamarabb szerdán, legkésőbb pénteken kerül kézbesítésre.

Telefonos visszaigazolás
1 munkanapon belül telefonon keresztül rendelését visszaigazoljuk és tájékoztatjuk a házhozszállítás várható idejével kapcsolatban.

Házhozszállítás
Házhozszállítás esetén, a GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megrendelt terméket, termékeket. Fizetés utánvéttel, készpénzzel vagy bankkártyával lehetséges a futárnál.